Kıymalı Kesme Fasulye

Malzemeler

  • 1 kg fasulye
  • 200 gr kıyma
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 5 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • İsteğe göre baharat,tuz
  • 2 su bardağı su

Yapılışı

  • Fasulyeyi verev verev kesin.Soğanı yemeklik doğrayın,tereyağında kavurun,arkasından kıymayı ekleyip kavurun.Kıyma kavrulduktan sonra domatesi ekleyin hafif pişirin ve salçasını da ekledikten sonra karıştırın ve yıkanmış fasulyeyi koyun.Sos ile fasulyeyi iyice karıştırın,kısık ateşte 2 su bardağı suyu çekene kadar pişirin.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s